AIK, knyppling och journalister

i just den ordningen!

Varje höst och vår biter man lite på naglarna av nervositet. Upp som en sol eller ner som en pannkaka men nervös är man. Det är täta matcher, det gäller guld, slutspel eller nedflyttning. Det gäller någon som vi är många som älskar. Det gäller AIK.

Jag älskar AIK och jag älskar sport i många former. Tycker inte det är fel att Viasat sänder Premier League hela helgerna och är det någon som sätter in fler sekunder på mitt tidskonto så går jag gärna på mer match

Men jag sitter hellre på dasslocket!!

När jag var liten stannade Sverige när Stenmark åkte. Alla bänkade sig framför TVn utom min mamma! Hon satte sig på dasslocket för hon var så nervös!

Och tänk..ju äldre jag blir desto mer dasslock vill jag sitta på.. bli inte förvånad på nästa match om en plats har ett dasslock på stolen.

Annars kan vi  börja med knyppling istället! Under all SM guld dramatik, slutspelsdramatik med mera som varit i vårt älskade AIK så har vi i bland sagt att man kanske ska börja med knyppling i stället. Inga dubbel knutar och inge drama och jag slipper sitta själv på toa..

Dessutom kan ju journalister skriva någon skit om AIK då! Fast..å andra sidan.. om någon fuskar och gör en dubbelknut så får vi nog böta för det med och blaskorna säljer lösnummer.
För det är dom enda gångerna dom skriver om oss.

På matchen sist blev Viktor Lundberg brutalt nedsparkad. Stackars kille! Naturligtvis vill man veta hur det är med honom. Tyvärr inget nyhetsvärde, det är ju ingen skandal så då skriver man inget om det.

Usch så usligt trött på vissa journalister och en av dom är @RobbieLauler. Feg stackare som tror han är kung på twitter men ack vad han får spö av @Improjanne och @blisk. http://bettween.com/improjanne/robbielauler

Har du inte twitter?? Skynda dig dit vet ja! Mycket kvalificerat skvaller och härligt tuffa tongångar blandat med total ointressant gallimatias och många aha upplevelser.

Annonser

About Lotta

www.jagakcal.se är en berättelse om hur jag har valt att en gång för alla lära mig ta hand om mig själv och aldrig mer hamna i överviktsfällan. Bloggen har fått en egen sida på facebook så man kan även följa den där! http://www.facebook.com/IJaktenPaKcal

Posted on augusti 30, 2011, in Idéer, Social media, Tankar. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Nu verkar det ju i alla fall som Bangura stannar ett tag till, så du behöver kanske inte packa med dasslocket till nästa match i alla fall… 😉 Och emellan kan du ju lugna dig med lite odramatisk landslagsfotboll, hehe…
    Fast jag tycker ändå du ska skicka ett mail till SvFF och tala om att i alla fall EN stol på nya nationalarenan ska utrustas med lock….

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: